duminică, 29 septembrie 2013

Picturi pe pereti.Daruire.Frumos.Suflet de copil.

Povestile sunt scrise in condei, cu litere frumos rotunjite, cu eroi de basm intr-o lume fantastica, creand minunata lume a copilariei.

Povestea noastra nu e in condei si nici in sunetul grabit al tastelor. Povestea noastra e pictata in culori vesele, cu personaje haioase, iar eroii sunt insisi creatorii picturilor.

Tom si Jerry, Silvester si Tweety, Chip si Dale si multi altii infrumuseteaza acum peretii de la Spitalul de Pediatrie. Lumea copilariei isi ia locul acolo unde este cea mai mare nevoie.

Prietenii de la Desene-picturi.ro au devenit eroii nostri in poveste, dand un strop de culoare si bucurie copiilor internati la Spitalul de Pediatrie. Ei au conceput aceste picturi  special pentru a inveseli atmosfera, deloc usoara pentru un copil aflat intr-un cabinet. Personaje dinamice si amuzante, toate sunt menite sa le distraga atentia micutilor de la tratamente. Peretii goi spun acum acum o poveste, pe care ochii ghidusi de copil o urmaresc, uitand pentru o clipa de ...”au!”

E minunat si inaltator sa intalnesti oameni pasionati de ceea ce fac si oameni cu multa daruire pentru cei din jur, oamenii care inteleg ca lumea minunata a copilariei e creata de noi, oamenii mari, maini dibace ce pot oferi sprijinul lor si pasiunea lor intr-o nevoie a comunitatii.

Prietenii nostri pot fi si prietenii copilului tau, infrumusetand camera, micul lui univers sau de ce nu intreg caminul. Ii recomandam cu mare drag. Ii gasiti aici si cu un like pe facebook.

Persoana de contact: Ionas Nicolae - telefon 0747286098.

Mai jos aveti o mica parte din lucrarile efectuate la Spitalul de Pediatrie.








Viata e mai frumoasa in culori :)

Un comentariu: