sâmbătă, 14 aprilie 2012

Bucuria Paștilor!

Mulțumim tuturor celor care ne-au fost alături în încercarea de a aduce o rază de soare în căsuțele întunecate ale unor copii cu care viața nu a fost deloc darnică și pentru care fiecare zi este o luptă pentru supraviețuire!
Fără voi toți nu am fi reușit să le înseninăm aceste Sărbători și puținul fiecăruia adunat a însemnat enorm!
De ceea ce ati dăruit s-au bucurat copiii celor 4 familii din Ocna, familia de pe str. Săcel din Sibiu, educatoarea Irene si o mama singură cu 2 copii, familia Denisei, familia unui băiețel de 7 ani, diagnosticat cu autism de la vârsta de 3 ani si jumatate, tot din Sibiu și înca o familie nevoiasă ce umblă după fier vechi în cartierul Terezian. Multe din hăinuțele voastre, dulciuri și jucării au ajuns și la tinerele mămici din Centrul Maternal și la micuții lor! Toți s-au bucurat sincer si v-au transmis multă sănătate si Sărbători Fericite!

Se spune că frumusețea adevărată a lumii nu se poate vedea decât cu ochii sufletului iar cei care au acest privilegiu sunt puțini. Printre aceștia sunteți voi toți, oameni cu suflet frumos, cărora Asociația " Mâini Unite" le urează cu drag:

Sărbători Fericite cu pace si liniște sufletească alături de cei dragi!

Mai jos câteva poze:






 Micuța Denisa, fetița al cărei caz a fost prezentat aici vă mulțumește din suflet si vă dorește SARBĂTORI FERICITE!


 Iată-l pe minunatul de Dani și surioara lui. Dani are 7 ani și este diagnosticat cu autism de la varsta de 3 ani și jumătate. Merge la recuperare și se văd progrese mari, este un isteț și un frumos. Surioara are 4 anișori și merge la grădi! Ei vă multumesc că iepurașul nu le-a ocolit căsuța.

 "Mami, a venit iepurașul!"








2 comentarii:

  1. Buna, va rog postati undeva pe prima pagina a blogului formularul D230_2012 pentru a-i putea da share si pe site-urile de socializare s.a.

    RăspundețiȘtergere