joi, 28 iunie 2012

Un vis - o realitate - Taissia!

"Un vis pe care-l visezi singur, e doar un vis.
Un vis pe care il visam impreuna e o realitate."
                                          (John Lennon)

      In aceasta seara am visat impreuna ca putem face un copil mai fericit. Spectacolul umanitar, desfasurat la Biblioteca Judeteana  ASTRA - Sibiu, ne-a adus impreuna pentru a ajuta un copil aflat in suferinta, pe micuta Taissia. Alaturi de toti copiii prezenti, s-a bucurat si ea de cantece si de aventura gascanului GaGaGa.

      Nici caldura mare din sala, nici micile probleme de sunet nu au stins visul nostru. Iar la final, transformam visul in realitate: 4250 lei + 100 dolari + 70 euro si suma se tot mareste, ecourile spectacolului se fac tot mai auzite.

     Multumirile noastre se indreapta catre cei prezenti, pentru ca mana de la mana am putut ajuta, multumim Nicole Stanese pentru prezentarea spectacolului, multumim Raluca Raduca pentru daruirea cu care a realizat si sustinut acest spectacol "GaGaGa si altii ca el", multumim si participantilor:   Luana Prodea, micuta ce ne-a incantat prin vocea sa minunata, dar si prin tinuta de veritabila printesa, Laurentiu Stoian ce ne-a adus parfum de folk intr-o seara de vara, precum si gradinitei Taissiei, care a organizat un frumos si jucaus bazar. Multumiri aducem partenerilor media si Bibliotecii Judetene ASTRA pentru gazduire. Multumim tuturor celor ce au donat, chiar daca nu au fost prezenti la spectacol, sufletul lor mare grabeste pasii spre realizarea operatiei Taissiei.

 http://www.youtube.com/watch?v=bvFLKyAGzzI
Iar visul sa continue tot impreuna, din dragoste pentru copii!


                                                            
                                                                     Florenta Cioconea - vicepresedinte "Maini Unite"



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu