miercuri, 16 ianuarie 2013

Decembrie - actiuni umanitare "Maini Unite"

În ajunul Crăciunului, patru spiriduși ai moșului le-au făcut o surpriză copilașilor internați la Spitalul de psihiatrie “Gh. Preda ” Sibiu secția - recuperare neuropsihomotorie copii. Spiridușii le-au proiectat copiilor diafilme, cu povești nemuritoare precum “Turtița”, „Ursul păcălit de vulpe”, „Cenușăreasa”, și altele. Cei patru spiriduși au fost patru reprezentante ale Asociației “Mâini Unite” din Sibiu care au vrut să aducă bucurie copiilor de Crăciun prin imagini de poveste. Acțiunea a fost sponsorizată de Societatea Română Vojta de la Spitalul de psihiatrie Gh. Preda, copiii primind și cadouri constând în cărți, creioane de colorat, planșe de colorat cu tematica Crăciunului, puzzel-uri și dulciuri.

Cei patru spiriduși au revenit in altă seară cu proiecție de diafilme și cadouri și pentru secția de psihiatrie copii din cadrul aceluiași spital, unde au fost întâmpinați cu colinde și voie bună din partea celor mici.

Mămicile din Asociația “Mâini Unite” au făcut o vizită și la Centrul de plasament Orlat unde au făcut donații pentru cei 95 de copilași precum și copiilor internați la Centrul de plasament pentru copiii cu handicap sever „Speranţa” Sibiu. Banii au fost strânși din spectacolul umanitar “Vine, vine Moș Crăciun”, ce a avut loc pe data de 16 decembrie la Crystal Events Center, Sala Royal, unde în jur de 100 de copii s-au bucurat de venirea moșului, de muzică, dans și petrecere! La petrecere au participat și copiii și mamele de la Centrul Maternal din Sibiu, unde au primit daruri și s-au distrat alături de cei prezenți, Asociația Mâini Unite ajutându-i de asemenea cu hăinuțe și cadouri de Crăciun.

“Dorim ca și pe viitor să oferim cât mai multe bucurii copiilor, să-i ajutăm cât putem de mult pe copilașii cu probleme și să fim cât mai prezente în viața comunității acolo unde este nevoie de noi. Fie ca anul 2013 să vă aducă numai bucurii și pace în suflete și să nu uităm că acolo unde sunt Mâini Unite există întotdeauna o speranță!”, ne spune Eliza Monica Băra, președinta Asociației Mâini Unite Sibiu.






Ioana Andrievici - membru fondator "Maini Unite" din dragoste pentru copii

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu